Om oss

Huvudmän för Talentbyrån är Hyllie Park Folkhögskola och Skillinge Missionshus. Vi har vår grund i den idéburna sektorn och har ett stort engagemang för att göra nytta i samhället. Det som motiverar oss allra mest är ett stort engagemang för att se människor växa och komma till sin rätt. Vi vill även som aktör av Rusta och matcha bidra till att vårt samhälle och näringsliv utvecklas.

Innan Rusta och matcha arbetade vi med Stöd och matchning. Hyllie Park Talentbyrån är en fortsättning på ett två-årigt EU-projekt där vi arbetat kreativt och engagerat med att matcha nyanlända med arbetsgivare i Sydöstra Skåne.

Vi som arbetar i Talentbyrån har olika bakgrund. Vi har arbetat med rekrytering, personlig utveckling, coachning, pedagogik, vägledning, personal och HR, organisationsutveckling och förändringsarbete. Det som är gemensamt för oss är att vi brinner för att se människor växa och finna sin plats.

Varför heter vi Talentbyrån?

Under antiken så var en Talent en viktenhet som man använde för att mäta mynt, guld och silver etc. En grekisk Talent silver vägde 26 kilo (!). En Talent hade alltså mycket stort värde. Ordet “talent” på engelska betyder dessutom talang. Så, en Talent för oss är en talang med ett mycket stort värde – och det är så vi ser på våra deltagare.

Vill du arbeta hos oss?

Vi har just nu inga lediga tjänster, men skicka gärna en spontanansökan till infotalentbyran@hylliepark.se