Arbetsgivare

Rusta och Matcha för arbetsgivare

Genom Rusta och matcha hittar många arbetsgivare och rekryterare personal till olika arbetsplatser som är redo att hoppa in direkt, växa och bidra med tillväxt i verksamheten. Söker du personal? Har du önskemål om kompetens, erfarenhet eller lönebidrag? Vi vet väl vad våra deltagare kan och vilka stöd de har rätt till.

Anställa personal från Rusta och Matcha

Till våra tre kontor i södra Sverige, Malmö, Kristianstad och Simrishamn, får vi in nya deltagare med kompetenser inom en mängd olika yrkesområden. Till de vanligaste kompentenserna hör bland annat service & restaurangpersonal, industriarbetare, lager- och logistikarbetare, lokalvårdare, skolpersonal, vård och omsorgspersonal med mera.

Våra erfarna handledare träffar kontinuerligt våra deltagare och har bra kännedom om vilka kompetenser de besitter och vilka potentialer, ambitioner och drivkrafter de har. Vi coachar deltagarna för att de ska få rätt förutsättningar att kunna jobba hos er.

För att få möjlighet att forma och lära upp deltagaren efter er verksamhet kan det vara aktuellt med en praktikperiod där du och deltagaren får möjlighet att lära känna varandra bättre.

Rätt person på rätt plats

Vårt mål är att agera som brobyggare mellan arbetsgivare och arbetssökande. Att du som arbetsgivare ska bli nöjd med din nya anställda och att den du anställer också ska vara nöjd. Därför rekommenderar vi endast personer där vi tror att en ömsesidigt win-win kan resulteras. Detta sparar både tid och resurser när det uppstår personalbehov för dig som arbetsgivare. Oavsett om du tänker rekrytera personal för heltid, deltid eller tidsbestämt tjänst så kan vi hjälpa dig. Vi är med och stöttar i hela processen utöver att presentera de tillgängliga kandidaterna. Vi kan bland annat ge rådgivning om processen samt möjligheterna till anställningsstöd. Nöjda medarbetare bidrar med ett bättre arbetsresultat och kommer generera en större vinst och vara en tillgång till dig för företaget.

Kontakta oss på telefon 073- 537 40 70 så kommunicera vi mer om hur vår rekryteringsprocess fungerar och vad du som arbetsgivare och rekryterare kan förvänta dig!

Formulär arbetsgivare

Vill du komma i kontakt med oss så fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss inom kort.

7 + 8 =